Zanimivo

VODIČ ZA VARANJE: Samozavestni dolgoletni prešuštnik deli nasvete o tem, kako imeti afero, da vas pri tem ne ujamejo!

Uporabnik Reddita z vzdevkom midget_po*n_aint_bad, je v skupno rabo dal svoje nasvete o tem, kako varati, da vas pri tem ne zalotijo.

Zapis je kmalu postal spletni HIT!

Žvečilni gumi in svež vonj.

Vedno imejte pri sebi žvečilni gumi in dišite po svežem … a ne presvežem. Kar se tiče higiene in zakrivanja fizičnih dokazov, strokovnjak svetuje uporabo kondomov. Če pa jih ne uporabljate, verjetno niste tako neumni, da bi ejakulat obrisali v svoje perilo, svetuje moškim prevarantom.

Prav tako naj se ne bi začeli večkrat tuširati kot običajno ali uporabljati veliko parfuma, ker bi, zlasti to velja za prevarane partnerice, lahko postale sumničave ob spremembi navad. Dobro je torej imeti v avtomobilu osvežilne robčke in žvečilni gumi.

Držite se svoje zgodbe

Izmislite si zgodbo in se je držite za vsako ceno. Izkušeni prešuštnik je med svoje napotke uvrstil tudi kreiranje logične zgodbe, ki jo bo lahko uporabnik ‘prodal’ svojemu partnerju. Držite se enostavnih dogodkov, takih, ki so vam v navadi – da ste se zamotili na pijači s kolegi ali pa da ste ostali dlje v službi.

Če ste za izgovor uporabili pijačo, potem poskrbite, da boste po njej ‘dišali’. Če pa greste v hotele, restavracije in podobno, vedno plačujte z gotovino, še svetuje.

Vedno imejte telefon pri sebi

Ne izpuščajte mobilnega telefona izpred oči. Okoli 80 odstotkov prevar odkrijejo ravno zahvaljujoč dokazom na mobitelu. Lahko še tako redno brišete sledi, lahko se zgodi, da vaš partner ali partnerka kontrolira mobitel ravno, ko vam ljubimec ali ljubimka pošlje sporočilo. Zato telefon imejte na vidnem mestu, a ne v žepu ali v rokah, ker bi bili tako preveč sumljivi.

Posebej nevaren čas, da vas odkrijejo, je med spanjem ali ko se napijete, zato je najbolje vse dokazno gradivo brisati sproti. Če sumite, da so vas odkrili in si ne želite drage ločitve, je najbolje fizično uničiti mobitel, na primer tako, da ga zabrišete v zid. Nov vas bo stal manj kot ločitev, je prepričan ‘strokovnjak’.

 Poiščite “tujca”

Nikoli se ne spečajte s kolegom/ico iz službe. Takšne afere vedno pridejo na dan, ker ste preveč ljudem na očeh, poznajo pa tudi veliko podrobnosti iz vašega zasebnega življenja. Najboljše je imeti ljubimca/ko, ki je prav tako poročena in s katerim vas povezuje izključno seks.

 

 

VIR: thesun.co.uk, regionalobala.si

Komentiraj


Popularno

Domov