Ganljivo

Starši pustijo 2-letnika z varuško. Ona ga je potisnila, kolikor ga je le mogla …

Šla sta na sprehod, pripeljal se je avtomobil… ????

Starša Courtney in Bill sta imela srečo, ko sta najela Caroline Maurer kot varuško za svojega sina Foxa. Toda to ni bila le sreča – Caroline je bogoslužba.

Herojska varuška je potisnila 2-letnega dečka s poti hitrega avtomobila in žrtvovala sebe, da bi rešila njegovo življenje!

 

Caroline je skrbela za Foxa, od kar je bil star samo 4 mesece. In od prvega dne, starši vedo, da je Caroline dobra varuška.

Caroline in Fox sta se sprehajala po Atwater Village v Los Angelesu, le ulico stran od doma. Fox je bil v vozičku, ki ga je Caroline potiskala, in ko sta začela prečkati cesto, je nenadoma pridrvel avtomobil z veliko hitrostjo.

Avtomobil je bil usmerjen naravnost v voziček. Takrat je Caroline skočila v akcijo. Herojska varuška niti za trenutek ni pomislila na svojo lastno varnost in nenudoma je potisnila voziček s poti, s čimer je svoje telo postavila pred avto, da bi zaščitila Foxa. Na žalost se avto ni ustavil.

Zahvaljujoč nesebičnemu dejanju Caroline, je Fox čudežno utrpel samo manjše odrgnine in modrice. S tem ko je potisnila voziček, je prevzela velik udarec in rešila njegovo življenje. Caroline ima pred sabo še dolgo pot okrevanja.

Caroline je poleg modric po vsem telesu utrpela več zlomov. Po nesreči je preživela nekaj tednov v bolnišnici.

Bila je večkrat operirana, mesece kasneje pa je morala obiskovati fizioterapijo. Zdravniki upajo, da bo z rokami lahko dosegla 80-odstotno mobilnost, ki pa ji za zdaj še ni blizu.

Prav tako se bori z omotico. Kot rezultat, ne more biti več varuška. Prav tako je študentka, vendar jo je nesreča prisilila, da študij počaka.

Starši nikoli ne bodo mogli poplačati, da je rešila sina. Vendar se trudijo, da ji pomagajo skozi zdravljenje. Ona je več kot varuška – ona je del družine!

Par je razkril zgodbo o svoji junakinji na YouCaring, priljubljenem spletnem mestu za zbiranje sredstev, da bi zbral denar za pomoč Caroline. Za njeno zdravljenje so zbrali več kot 50.000 dolarjev. Toda podpora je imela veliko večji vpliv, kot je le finančni.

Nega in podpora skupaj z vsemi vrstami spodbudnih besed pomagata Caroline skozi težko bitko, s katero se sooča. In ne dvomimo, da ima Bog “bogastvo” za to pogumno varuško!

POGLEJ VIDEO SPODAJ:

Komentiraj


Popularno

Domov