Ganljivo

Ta človek gre ven z ljubico, vendar je poročen. To je lahko šok, ampak razlog je občudovanja vreden!

Nezvestoba , dejanje, ki je res grdo in tega poročeni moški absolutno ne bi smeli storiti.

Toda še vedno je veliko primerov prešuštva, še vedno vplivajo na mnoge zveze.

To je primer tega pastorja, ki je poročen, vendar je kljub temu v razmerju z drugo  žensko.

To je lahko šokantno na prvi pogled, ampak je rekel, da je to upravičeno dejanje dejansko napolnjeno z veliko modrosti.

Poleg tega, da je pastor, je Jared Wilson tudi pisatelj.

“Moram priznati, da sem poročen in imam ljubico. “

” Ja, dobivam se z dekletom . To je res neverjetno dekle. Ona je lepa, pametna, igriva in močna … rad bi šel z njo zvečer v restavracijo, kino, … Ne morem ostati jezen, njen nasmeh ima moč, da polepšala moj dan.

Včasih gre za obisk pri mojem delu brez opozorila. Včasih mi prinese okusno kosilo, ali pa me preseneča z dobro torto, ki jo sama naredi. Ne morem verjeti, kako zelo sem srečen, ko grem ven s to žensko , tudi če sem poročen. In tudi vam močno priporočam, da poskusite, boste videli, kako bo očarala vaše življenje!

 

 

Oh! Sem omenil, da je ta ljubica, ta ženska, s katero sem šel ven, moja žena ? Kaj ste pričakovali?

Rad bi še naprej bil ljubimec moje žene in kam iti z njo, kot prvi dan, tudi po tem, ko sem jo poročil. Ne želim nehati z njo, ne bom je nehal očarati, samo zato, ker sva oba rekla “da”.

 

 

Toda zelo pogosto, vidim, odnose, ki sodijo v rutino, saj so ljudje prenehali biti, kot ljubimca. Ko greste na zmenek, boste spoznali osebo na poseben in edinstven način. Zakaj bi si želeli, da se to ustavi? Ne bi smeli. Zbudi se vsak dan in svoji ženi dvorite, kot če bi bili še vedno na samem začetku svojega razmerja. Ugotovili boste, da samo z upoštevanjem tega nasveta, se bo vaš odnos povsem spremenil.

 

Potem vas pozivam, da greste ven s svojo ženo , da jo z vso svojo energijo in vsem svojim srcem … in da “da” ne pomeni, da se jo dobili in da nimate nič drugega za storiti. Namesto tega je šele začetek. ”

– Jarrid Wilson
To je res, se vas dotaknete kajne? Vsi poročeni moški se morajo obnašati tako, kot se on.

.

Click to comment

popularno

To Top

.