Zanimivo

Ta horoskopska znamaneja so najbolj nagnjena k varanju!

Preverite katera astrološka znamenja so bolj podvržena varanju in zakaj?! Malo za šalo, malo za res!

Oven

Ovni so zelo strastni, zato se lahko hitro znajdejo v skušnjavi. Po prevari lahko partnerja hitro pustijo in zamenjajo za tistega, v katerega so se trenutno zagledali.

Lev

Zaradi nenehne potrebe po pozornosti se tudi oni hitro znajdejo v skušnjavi. Če ste v zvezi z levom, poskrbite, da mu ne bo dolgčas, tudi nenehnih pohval bodo zelo veseli. Astreologi pravijo, da levi najpogosteje varajo z mlajšimi od sebe, saj naj bi jih privlačila njihova energija.

Devica

Device, ko so v zvezi srečne, na varanje ne pomislijo, a ko se jim zazdi, da jim partner ne nudi dovolj pozornosti, se jim prevara zazdi povsem sprejemljiva. Še več, prevaro pogosto izrabijo za to, da nato brez večjih bolečin zapustijo partnerja.

Škorpijon

Velja za enega najbolj seksipilnih astreoloških znamenj, kot so že pisali. A škorpijoni naj bi mirovali le tedaj, ko so zaljubljeni, ko pa jim seks postane dolgočasen, se lahko brez večjih premislekov odločijo tudi za seks za eno noč, ki ga partnerju v večini zamolčijo.

Strelec

So željni avantur, zato tudi prevar ne obsojajo. Tudi če so v resni zvezi, prevare ne doživljajo kot nekaj dramatičnega, lažje kot drugi pa prevaro tudi odpustijo.

Vodnar

Varanje si razlagajo čisto po svoje. Ko varajo, to delajo z nekom, ki je povsem drugačen od njihovega partnerja. Pogosto nato sami sebi pojasnjujejo, da je bilo to neizogibno, saj so s partnerjem padli v rutino, ki jih spravlja ob živce. Seveda so vodnarji lahko tudi zvesti, še posebej takrat, ko nekoga iskreno ljubijo in se zavedajo, da jim ta prevare ne bo odpustil.

.

Click to comment

popularno

To Top