Narava

Tale mačka je postala najlepša mačka na svetu!

Občudovali jo boste

Koncept dvojnosti običajno vpliva negativno , toda kar zadeva mačke, je to precej druga stvar! Mala Narnia se je rodila edinstveno in postala ena najbolj nenavadnih mačk na svetu. 

Datum rojstva Narnije je 28. marec 2017. Kmalu bo imela obletnico, ki jo bo praznovala s svojo ljubljeno  Stephanie Jimenez, ki se je zaljubila v njo na prvi pogled.

Mačka Narnia je popolnoma zdrava in igriva. Njen vzorec na gobcu, je tako različen, da kaže na pojav “hibrida”. Med znanstveniki ni nobenega gmotnega prepričanja, vendar verjamejo, da je medtem ko je bila še vedno zarodek, delno absorbirala svojega potencialnega brata ali sestro. In ima zato dva sklopa DNA in dejansko dve polovici različnih barv.

Narnia ni edina, na svetu obstaja še veliko drugih podobnih hibridov. Toda ta poseben vzorec, polovica gobca je črna, polovica siva, z modrimi in ne rumenimi ali zelenimi očmi, to je velika redkost. Na to redkost je pozoren poklicni fotograf Jean-Michel Labat, zaradi katerega se je pojavila zbirka fotografij. Poglej video in galerijo spodaj:

Click to comment

popularno

To Top

 

.