Ganljivo

Tale starec vsak dan zaliva zelenico na grobu človeka, ki ga ne pozna. Ko boste izvedeli razlog…

Kako čudovit človek ❤

Rodder Reisig iz Montgomeryja v Teksasu je to zgodbo delil na socialnih omrežjih. To je posebna zgodba. To zgodbo je želel deliti le prijateljem, vendar je postala viralna.

Zgodba se začne z Rodgerjem, ki pojasnjuje dnevno rutino svojega očeta. Ko boste slišali, kaj njegov oče počne vsak dan, boste verjetno izpustili kakšno solzo in zagotovo boste razumeli, kako je ta čudovita gesta privabila toliko pozornosti.

 

To je njegova zgodba:

“Minilo je skoraj leto od kar naj je zapustila mama in odšla v raj. Očka gre na pokopališče dvakrat na dan. Ima rutino, kjer vzame nekaj vrtnic iz svojega vrta in jih odpelje na grob. Nato vzame cev in dvakrat dnevno polije travo. Ob suši in dejstvu, da zaliva njeno trato dvakrat dnevno, lahko vidite, da njen grob izstopa in  je tako lep. ”

 

“Nekega dne, ko je zalival, je videl mlado žensko klečati na grobu in je jokala. Odšel je do nje in se z njo pogovarjal, ter ugotovil, da je bil njen mož poročevalec v ameriškem letalstvu, ter da je leta 2010 umrl. Ko sta se pogovorila in delila svoji zgodbi, se mu je zahvalila in odšla. Oče je začel spoštovati tega vojaka in začel polivati travo tudi okoli njegovega groba

 

“Rekel je, da je to najmanj kar lahko naredi za tega človeka, ki se je žrtvoval za nas. Hvaležen sem za služenje tega mladeniča in zelo sem ponosen na svojega očeta in v čast tega vojaka. Ljubim te očka. ”

Kakšen čudovit človek. Kakšna čudovita gesta, ki je ne slišimo pogosto v zadnjem času. Prav tako je super, da je njegov sin to videl, kaj je storil njegov oče. Vsi se lahko veliko naučimo  iz tega.

Komentiraj


Popularno

Domov