Ganljivo

Tega psa so lastniki posvojili iz zavetišča. Nekaj dni kasneje ugotovijo, da vsako noč čaka pred posteljo in ne zaspi! Razlog…

Ko sta prinesla tega psa iz zavetišča, sta se zavezala, da mu bosta dala neskončno ljubezni. A pes po nekaj dnevih še vedno ni spal. Strmel je v njuno posteljo, ko sta odhajala spat… ????

Zgodba o tem pesu je ustvarila velik bum na socialnih omrežjih in z dobrim razlogom.

Celotna stvar se začne v zavetišču, ko se par odloči sprejeti psa in ko se novi gospodarji vrnejo v svoj dom in poskrbijo, da ima pes dovolj ljubezni in da žival reagira zelo dobro v novem okolju.

Vendar pa po nekaj dneh opazijo, da pes še vedno čaka pri postelji, preden zaspijo in ko se zbudijo, je na istem mestu, kot da se ni preselil celo noč.

 

Poleg tega je par opazil, da je pes komaj kdaj spal. Včasih je samo malo počival, vendar nikoli ni spal globoko. V strahu, da ima žival zdravstveni problem, sta ga odpeljala k veterinarju, po specialističnem pregledu pa specialist ni našel nič nenavadnega.

 

Naslednji korak je bil, da se vrnejo v zavetišče, da bi bolje razumel situacijo. Ko ga je njegov bivši gospodar položil v zavetje, je pes varno spal. Ko pa ga je položil nov lastnik, pa pes ni zatisnil očesa in ga napeto opazoval, saj mu očitno ni zaupal.

 

Odkar so se naučil te zgodbe, so ga novi lastniki pripeljali v svojo sobo, da bo razumel, da bo do konca njegovih dni del družine. Čeprav je trajalo nekaj tednov, da bi jim zaupal, se je končno vrnil v normalni spanec.

Ta zgodba dokazuje, da so psi zelo navezani in da se lahko, tako kot ljudje, poškodujejo, če ne skrbimo ustrezno za njih.

Komentiraj


Popularno

Domov