Zanimivo

TEH 5 STVARI SI MOŠKI ŽELIJO OD VAS: Vendar vam tega nikoli ne bodo povedali!

Obstajajo stvari, ki jih moški želijo od žensk, vendar jim tega nikoli in za nič na svetu ne bodo povedali.

Resnici na ljubo, nihče ne pričakuje, da drugim beremo misli, zato ženskam ni jasno, zakaj se moški ne izjasnijo z besedami. Eden od razlogov je najverjetneje strah, da ne bi izpadli pomehkuženi. Za kaj pravzaprav gre? Kaj zares želijo od ženske? Preberite v nadaljevanju …

 

Različne raziskave so pokazale, da si moški obupno želijo s strani svoje partnerke spoštovanje. Če dvomite o tem, ga vprašajte. Spoštovanje je za moške ena najpomembnejših stvari pri ženskah, čeprav tega ne povedo. Ko moški ve, da ga ženske spoštuje, se v zvezi počuti bolj varen in sproščen. To je zanj znak, da je pomemben.

Občudovanje gre z roko v roki s spoštovanjem. Moški imajo radi občudovanje, vendar mora biti iskreno. Laskanje in lažni komplimenti ne pridejo v poštev.

Prijateljstvo. Moški imajo radi družbo ženske, za katero jim je mar. Ne glede, ali gre za gledanje njegove priljubljene oddaje na televiziji ali za popravilo kuhinjskega aparata. Pomembno je, da ste ob njem. Rad gre v družbo s prijatelji, je pa tudi rad v vaši družbi.

Moški imajo radi, če z njimi govorite z umirjenim glasom. Saj veste, lepa beseda odpira železna vrata. Nikar ne pričakujte, da bosta ves čas komunicirala z umirjenimi toni, vendar je to nekaj, na čemur lahko delate. Ne le vi, temveč oba.

 

Poleg ljubezni moški potrebujejo opogumljanje. Moški mora vedeti, da je ženska, ki ga ljubi, na njegovi strani in navija zanj. Vaše zaupanje v partnerja je zelo pomembno. Če bo vedel, da verjamete vanj, se bo znal spoprijeti z vsemi ovirami, na katere bo naletel v življenju. V zameno bo on vedno na vaši strani.

 

Komentiraj


Popularno

Domov