Ganljivo

Ti starši žalujejo izgubo svoje hčere, ki je izginila v cunamiju. 10 let kasneje, se zgodi čudež!

Pred malo več kot desetletjem, je Indonezijo in Tajsko prizadela najbolj uničujoča katastrofa tega stoletja. Zaradi cunamija, ki je razdejal decembra 2004 je umrlo več kot 230.000 ljudi in še več je bilo ranjenih.

Danes, 13 let po katastrofi še vedno veliko družin žaluje izginulimi. Med žrtve te nesreče, je spadala tudi deklica imenovana Raudhatul Jannah in brat Pratama Rangkuti, ki ju je odnesel močan tok pred očmi njunih staršev.

Več tednov, so starši upali, da bi našli svoje otroke. Iskali med ruševinami, spraševali priče, vendar zaman. Skoraj prepričani, da nikoli več ne bosta našla svojih otrok, sta bila starša obupana.

Toda 10 let kasneje,  je družinski prijatelj spoznal dekle na ulici, ki močno spominja na Raudhatul, in se odloči, da se pogovori z njo. V času cunamija je bila stara 4 leta, zdaj pa je najstnica, ki se spominja samo plaže.

Starši deklice so takoj stopili v stik in ob prihodu, takoj prepoznali svoje otroke. Raudhatul Jannah je živa!

 

Nekaj let po izgubi sledi svoje hčerke, so imeli starši možnost, da jo ponovno stisnejo v svoj objem. Vedno so verjeli, in zgodil se je čudež. Ta zgodba je takšna stvar, ki se ne zgodi vsak dan, to je neverjetno!

Click to comment

popularno

To Top