Ganljivo

Trije moški so ugrabili študentko, nato se je spomnila maminega nasveta!

20-letna študentka Jordan se je po končani službi napotila domov, a takrat se je njeno življenje skorajda spremenilo v nočno moro!

Zdaj s svojo izpovedjo opozarja druge…

Ko je sredi noči okoli 1 ure zjutraj prispela pred stanovanje, so jo tam čakali trije moški. Okradli so jo in pištolo uperili proti njeni glavi. A takrat se je grozljivka šele pričela.

Ukradli so ji še njen avtomobil, a ker je imela v njem ročni menjalnik, so jo roparji vzeli s seboj. Peljati jih je morala do bencinske črpalke, kjer so oropali bankomat, dejali pa so ji, da se bo njena nočna mora šele dobro začela.

“Z mislimi sem bila pri mami. Ko je bila v študentskih letih, je skorajda postala žrtev posilstva, a je zbrala dovolj moči, da je s fizično silo nepridiprave odgnala. Če je bila mama dovolj močna, sem lahko tudi jaz”, si je mislila najstnica.

“Mama mi je vedno govorila, ne dovoli jim, da te peljejo na samo, tam ti ne bo nihče pomagal, ker te nihče ne bo slišal.” To so bile misli, ki so Jordan rojile po glavi. In takrat se je odločila, da bo temu naredila konec.

Med vožnjo se ne privezala, ko pa je zbrala dovolj poguma, je odprla vrata avtomobila in skočila iz njega. Na srečo so ji očividci ustavili in priskočili na pomoč, roparje pa so pozneje policisti našli.

Zdaj Jordan zgodbo deli s svetom, da bi z njo pomagala še komu. DELITE tudi vi!

 

Click to comment

popularno

To Top

 

.