Zanimivo

Ubogega dedka so zavrnili na banki in poklicali policijo, poglejte kaj je storil policist!

Zgodba, ki je ogrela srca ljudi po celem svetu.

Saj se nam je verjetno že vsem zgodilo, da smo v banki kar dolgo čakali v vrsti, zaradi starejše osebe pred nami, ki pač rabi nekaj več časa da uredi določeno zadevo. Podobna zadeva se je zgodila tudi na eni izmed bank v Zdrunih državah Amerike, natančneje v Kaliforniji.

Policist Robert Josett je prejel nujen klic iz tamkajšnje banke. Prejel je informacijo, da 92 let star gospod povzroča velike težave. Dedek je želel dvigniti nekaj denarja iz svojega bančnega računa, a pri tem naletel na težave, saj banka ni mogla obdelati postopka v celoti. Potekel mu je namreč veljavni osebni dokument.

Starejši gospod je to težko razumel, zato je upal da bodo lahko zadevo uredili, kljub tej manjši nepravilnosti, a na banki niso popustili. Policist je nato prispel na kraj dogodka, kjer so ga uslužbenci prosili naj gospoda odstranijo iz banke, v policistu pa se je očitno prebudilo srce, saj je storil čudovito potezo.

Lepo ga je prijel pod roko in ga odpeljal do upravne enote, kjer so mu podaljšali osebni dokument, po opravljeni storitvi pa se je z njim tudi vrnil nazaj na banko, kjer je lahko končno dvignil denar.

Prizor starejšega gospoda in policista, ki ga spremlja je požel veliko poval in odobravanja.

Namesto, da bi ubogemu možakarju izdal kazen ali ga celo vklenil, je poskrbel, da je gospod lahko normalno opravil storitev na banki, kar je verjetno pri 92. letih kar zapleten proces.

Take policiste rabimo, želimo si jih še več, se strinjamo?

Delimo to čudovito zgodbo med svoje prijatelje in družino, take zgodbe imamo najraje. Zapomnimo si, da je kot prvo vedno treba biti človek in nikoli robot, katerega želi iz človeške duše ustvariti moderna družba.

 

Komentiraj


Popularno

Domov