Zanimivo

V poletni hiši so našli telesa štiri članske družine. Policisti so bili pretreseni zaradi pogleda!

Pred njimi je bilo še celo življenje … ????

Anthony in Megan Capitano sta skupaj s svojimi otroki, 4-letnim Lincolnom in 3-letno Kingley, odpravila na vikend, poln zanimivosti v poletni koči v Arizoni. Na žalost se je tisto, kar naj bi bilo zabavno, končalo tragično …

Brez besede so izginili
Družinski prijatelji so bili zaskrbljeni, ker nobeden od zakoncev ni odgovorarjal na telefonske klice ali poklical nazaj. Po dveh dneh so obvestili policijo.


Strašljiv pogled
Ko so policisti vstopili v hišo, so takoj vedeli, da se je nekaj zgodilo. V hiši so bili 4 nezavestni ljudje – dva odrasla in dva otroka.

S takojšnjimi poskusi reševanja se je izkazalo, da so vsi mrtvi. Hiša je imela zelo visoko koncentracijo ogljikovega monoksida. Med pregledom mesta dogodka je bilo ugotovljeno, da grelna postaja puščala. To je povzročilo smrt družin.

Pomembno je!
Prijatelji in družina se ne morejo strinjati s smrtjo sorodnikov. Hočejo pa, da čim več ljudi ve o tej tragediji in da so na preži.

Kaj se je zgodilo s to družino se lahko zgodi kateremu koli od nas. Ne pozabite preveriti plinskih inštalacij in namestiti senzorjev v svoje domove. Niso dragie, lahko pa rešijo življenje.

Komentiraj


Popularno

Domov