Ganljivo

V trgovini je izgubila denarnico, čez nekaj trenutkov je dobila sporočilo od neznane ženske!

Shayna je pozabila denarnico v nakupovalnem vozičku trgovine Walmart v Kapolei, Havaji. 30 minut po tem, ko je zapustila trgovino, je ugotovila, da je pozabila denarnico. Zapeljala se je nazaj do trgovine, vendar denarnice več ni bilo. V denarnici je imela osebno izkaznico, zdravstvene kartice otrok ter 1600 dolarjev gotovine.

“Ker sem ta dan dobila plačo, sem dvignila gotovino, da bi naslednji dan plačala najemnino,” je povedala za KHON2 News “V današnjem času je vedno več slabih novice, o ukradenih stvareh, umorih in podobno. Bila sem zelo žalostna, ker sem izgubila denarnico.”

Vendar se je zvečer zgodilo nekaj neverjetnega. Shayna je na Facebook-u dobila sporočilo neznane ženske, v katerem je pisalo, da je našla njeno denarnico in ji bi jo rada vrnila. Kmalu po tem sta se srečali in v denarnici je bilo vse, kar je v njej pustila. Shayna je povedala, da ji je želela dati nagrado, vendar je ženska ni želela sprejeti. Rekla je, da bo sprejela samo zahvalo in objem. Zaradi njenega dejanja, Shayna ponovno verjame v dobroto ljudi.

.

Komentiraj


Popularno

Domov