Malo za šalo, malo za res – preverite, kakšen palec imate, in se prepričajte, kakšne so vaše ljubezenske navade!

Palec slika

A

Ko se zaljubite, vam ta oseba pomeni vse na svetu, zato se trudite, da ji polepšate prav vsak dan. Vedno mislite nanjo in vedno ste ji na voljo – kadarkoli vas potrebuje, podnevi ali ponoči. Ste oseba, ki dobro svetuje in v pogovoru zna poslušati. Ste ena izmed tistih romantičnih duš, ki vedno poskrbi za dobro večerjo in kakšno ljubko presenečenje.

Sliši se kot idealen partner, vendar pa nikakor ne smemo pozabiti na zmernost. Tudi (prevelika) pozornost včasih prinese slabe rezultate. Zagotovo ne želite, da se vaši globoki občutki prikažejo kot obsedenost …

B

Vaša zgornja in spodnja polovica palca sta v ravnovesju, kar se odraža tudi v vašem ljubezenskem življenju. Ste mirni in razumni ter sovražite dramo. Ker imate radi, da svoje življenje načrtujete sami, si tudi vse življenjske cilje postavite sami in jih največkrat tudi dosežete. Z odliko.

To lahko včasih zmoti vašega partnerja, ki v vas vidi pretiranega perfekcionista in osebo, ki je sposobna povsem samostojnega življenja in ob sebi ne potrebuje ljubljene osebe. Zato se včasih malce sprostite, pokažite svoji boljši polovici, da jo cenite in jo včasih tudi potrebujete, ter uživajte v vajinih skupnih trenutkih.

C

Ste oseba, ki rada dobro oceni situacijo in šele nato stopi v akcijo. Razumete sebe in ljudi, ki vas obkrožajo, ter se velikokrat učite na napakah, tako na svojih kot na tudi tujih, ter na ta način zmanjšujete možnost, da jih občutite na lastni koži.

Po drugi strani ima lahko to v ljubezenskem življenju slab vpliv. Tuje napake vas lahko zelo hitro odvrnejo od tega, da bi se določeni osebi približali, saj že vnaprej o njej veste vse, na ta način pa lahko zamudite veliko priložnosti, mogoče celo usodno ljubezensko razmerje, po katerem na skrivaj hrepenite. Sprostite se, napake so del vsakdanjega življenja in uživajte v ljubezni brez omejitev.