Zanimivo

Vedel je, da ga žena vara. Zato je počakal do njenega rojstnega in ji pripravil presenečenje, ki ga nikoli ne bo pozabila!

Mož je sumil, da ga žena vara, a ni imel trdnega dokaza. 

Poglejte kaj je naredil…

“Torej…imel sem ta občutek, da moja žena ima nekoga drugega. Nenehno je imela nasmešek na obrazu, ko je pisala SMS-e, ko sem jo vprašal zakaj je vedno odgovorila, da piše svoji mami.

Vedno znova je ostajala po službi. Ko sem poklical tja, so njeni sodelavci povedali, da je odšla že pred urami.

In zadnji zelo resen signal, da se nekaj kuha je bilo, ko je ob 23:30 odšla po mleko in je ni bilo domov do 2:00 zjutraj.

Nasvet, ki ga imam za vse tiste, ko misliš, da te žena vara, najemi osebnega preiskovalca. Svoje delo opravijo zelo dobro in dokazi ti lahko dobro koristijo, ko poteka ločitev.

Minilo je nekaj mesecev… In vem, kaj si mislite, zakaj sem gledal njeno rit še nekaj mesecev in ali sem resnično rabil tole narediti za njen rojstni dan?

Odgovor na prvo vprašanje, da sem želel čim več dokazov, ki sem jih lahko podal svojemu odvetniku in da sem poskrbel za novo stanovanje itd.

Odgovor na drugo vprašanje pa…seveda, da je moralo biti na njeni rojstni dan! 🙂

Ko sem jo pred dnevi vprašal kaj bi rada počela za svoj rojstni dan mi je odgovorila in vztrajala, da naj grem s prijatelji iz mesta, ker bo itak v službi in da noče praznovati dejstva, da se stara.

Nisem potreboval več dodatnega dokaza, ko sem v omari našel steklenico šampanjca in dva kozarca. SKRITA!

Vedel sem, da bo doma na njeni rojstni dan z njenim prijateljem.

Zato sem ji ugodil in povedal, da grem s prijatelji iz mesta. Odšel sem iz bajte, poklical njeno mamo, očeta, sestro in nekaj njenih prijateljev. Povedal sem jim, da želim svoji ljubeči, najboljši ženi pripraviti zabavo življenja in želim, da je presenečenje!

En večer pred njenim rojstnim dnevom sem kao odšel.

Pred hišo pa smo se vsi zbrali na njen rojstni dan zjutraj ob 8:30. Z darili, torto in vsem kar spada zraven.

Počasi sem odklenil hišo, potiho smo se priplazili v spalnico in zakričali PRESENEČENJE!

Ampak presenečeni smo bili mi, ko je moja žena iz postelje skočila naga, za njo pa še njen ljubček!

Njeni mami je torta padla iz rok, sestra je padla v nezavest, oče pa je šokirano kričal na njo. Jaz sem seveda igral ogorčenje, žena je … bivša žena je kričala name kaj delam, njeni prijatelji so me tolažili, njen ljubimec pa si je poskušal na hitro potegniti hlače gor in nato je ušel.

Tole je bilo najboljše darilo, ki sem ga dal za rojstni dan!”

Komentiraj


Popularno

Domov