Zanimivo

VERJELI ALI NE: Vodovodar iz Irske, je izkopal tunel iz svoje spalnice do lokalnega PUB-a!

Vodovodar iz Irske, verjeli ali ne, je izkopal tunel iz svoje spalnice do lokalnega pub-a, ki se nahaja 800 metrov stran od njegovega doma. Za to je rabil 15 let, do ideje pa je prišle po ogledu filma “Shawsan’s Exorcism”. Razlog – njegova žena zelo glasno smrči!

Patsy K. je dobil poziv na sodišče po tem, ko je pod hišo njegovega soseda po njegovi zaslugi počila kanalizacija. Na sodišču je povedal vse, kar je povezano z njegovim predorom, in razloge, zaradi katerih je kopal zadnjih 15 let.
Moja žena ima težave s smrčanjem. Po gledanju filma “Shawshank Shocking” leta 1994 sem se odločil nekaj storiti, zato sem začel kopati luknjo pod posteljo v smeri gostilne. Uporabil sem vse vrste orodij, od žlice do tunelskih vrtalnikov, ki sem jih uspel odnesti v luknjo, ko je ženska nakupovala.

Šele leta 2009 sem uspel priti na drugo stran, v ženski wc in sobo, “je Patsy povedal za Tyrone Tribulations.
V zadnjih petih letih je Patsy vsak večer ob enajstih zvečer odšel v pivnico in se vrnil eno uro po polnoči. Njegova žena ni niti pomislila, kaj dela njen mož in kje je, ko ona zaspi.
– Če sem iskren, sem vesel, da so me ujeli. Moja žena je vedno zaznala, da smrdim po alkoholu, a sem odgovoril, da je to moj naravni vonj.

Bilo je samo vprašanje časa, ko bi me nekdo ujel. Lastnik gostilne se je vedno spraševal, kako sem vedno prišel od nikoder in kako sem prišel iz ženskega WC-ja – je dejal Irec.
Predor je bil odkrit, ko je prišlo do težave s kanalizacijo, ki je povzročil razpoko, ki je Patsy po naključju naredil med kopanjem luknje.

Click to comment

popularno

To Top

 

.