Zanimivo

Veste, kaj datum rojstva pove o vas?

Tvoje številke o tebi povedo več, kot si misliš!

Tvoj rojstni datum pove veliko o tebi!
Sodeč po numerologiji, ima datum rojstva velik pomen. Številke, ki so v datumu tvojega rojstva, naj bi predstavljale tvoj karakter.

Da bi ugotovil, kaj to pomeni zate, moraš izračunati svojo številko, oziroma številko, ki te predstavlja. Najprej zapiši svoj datum rojstva – dan, mesec in leto, nato pa te cifre seštej.

Na primer, če vzamemo rojstni datum 5.3.1996. Da bi lahko izračunali osebno številko, moramo sešteti vse števke: 0 + 5 + 0 + 3 + 1 + 9 + 9 + 6 = 33=3+3=6

Vzemi si trenutek, izračunaj svojo številko in spodaj ugotovi, kaj pomeni.

#1 

Če je tvoja številka 1, to pomeni, da si zelo motivirana oseba. Tvoje ambicije so daleč nad povprečjem, ampak tebi je to všeč zaradi tvoje neodvisne in samozavestne narave.

 

Negativna stran številke 1 je to, da so te osebe pogosto agresivne in vase zagledane. Zato enke poskušajte čim več časa posvetiti temu, da pomagate drugim.

 

#2

Če je tvoja številka 2, potem si vedno pripravljen na sodelovanje in skromen. Si tudi zelo empatične narave, zato si lahko izredno občutljiv včasih. Si neodločen in asocialen – to sta dve področji, na katerih moraš več delati.

 

#3 

 

Če si dobil cifro 3, potem si bolj žurerske narave! Si umetnik, domišljav, ekspresiven, vesele narave in te lastnosti te naredijo zaželjenega v družbi. Kakor koli že, ko gre za “globlje odnose”, si bolj površinski.

 

#4

Če je 4 tvoja številka pomeni, da si zelo praktična in organizirana oseba. Si bolj tehnična oseba kot kreativna. Si tudi zelo iskren, včasih tudi brutalen. Tvoji prijatelji in družina se morda potožijo, da si preveč iskrent, včasih celo preveč. Ne ugaja pa jim tudi to, da si preveč trmast in neprilagodljiv – ne boj se sprostiti kdaj pa kdaj!

#5

 

Če si številka 5, potem si zelo fleksibilna osebnost. Prepustiš se toku in vedno si pripravljen na novo in razburljivo avanturo. Tvoje negativne lastnosti pa so: neorganiziranost in nepotrpežljivost.

#6

Ta številka pomeni, da si zelo pošten, radodaren in zaščitniški. Tvoji prijatelji te pogosto vidijo kot “mamo” ali “očeta” v družbi in se velikokrat obrnejo nate, ko potrebujejo življenjski nasvet.

#7

 

 

Če si si izračunal številko 7 pomeni, da si introvertiran tip človeka, ki veliko premišljuje. Bolj verjetno je, da boš v petek zvečer doma poslušal glasbo kot pa s prijatelji pil alkoholno pijačo v baru. Ker si zelo premišljen, se dobro poznaš in znaš poskrbeti zase na čustvenem področju. Zelo hitro se lahko potopiš v svoje misli.

#8

Definitivno si rojen za podjetništvo. Stremiš k učinkovitosti in vsako odločitev dobro premisliš, pa naj bo majhna ali velika. Veliko ti pomenita moč in naziv, to pa te včasih naredi materialističnega. Ambicije so dobre, vendar pa moraš paziti, da ne boš zapostavljal družine in prijateljev.

#9

 

Velik del svojega zaslužka doniraš, kajne? Če si si izračunal številko, si humanitarna oseba. Zelo rad pomagaš tistim, ki potrebujejo pomoč, četudi moraš moraš zato svoje potrebe postaviti na drugo mesto.

Razmišljaš “na veliko”, a vseeno pa se ne pozabi vsake toliko osredotočiti na majhne stvari v življenju.

Click to comment

popularno

To Top

 

.