Zanimivo

Vroča učiteljica zanosila s 13-letnim učencem!

Mnogi fantje se verjetno sprašujete: ”Le kje so bile take učiteljice, ko sem jaz hodil v šolo?”

Zelo lepa, a očitno tudi osamljena učiteljica je s sedaj 14 letnim fantom bila v zvezi več mesecev, grozi pa ji kar 25 let zapora (najmanj). Svoje početje je priznala vodstvu šole, nato pa skrivnostno izginila.

Razmerje s 13 letnikom je imela 5 mesecev: Povedala je, da sta se spolnosti predajala vsak dan, otrokovi starši pa so njegovo zvezo, pri komaj 13 letih, odobravali: ”Vabili so me celo na družinske zabave in me predstavljali prijateljem kot dekle njihovega sina.”

Aleksandra Vera je takrat bila stara 24 let, trenutno pa je na begu pred policijo, saj so odkrili, da je s fantom tudi zanosila.

Ko so otrokovi starši izvedeli, da je noseča, naj bi bili zelo navdušeni, saj vnukov še niso imeli, mesec dni kasneje pa je učiteljica doživela spontani splav. To se je zgodilo takrat, ko je na šolo prišla socialna služba, ki je začela preiskovati njun odnos. Po šoli so se namreč začele širiti govorice o prepovedani ljubezni, ne dolgo zatem, pa se je v primer vključila tudi policija.

Učiteljica pa je razkrila tudi, kako naj bi se prepovedana zveza sploh začela. Učenec je namreč z njo vzpostavil kontakt preko socialnih omrežjih, sprva pa ga je zavrnila. Kasneje naj bi ga spomnila na domačo nalogo, nato pa jo je učenec vprašal, če bi šla z njim ven.

Po razkritju, da ji grozi zaporna kazen je izginila, se je pa pojavilo mnogo oboževalcev, ki se vroči učiteljici rade volje ponujajo.

Komentiraj


Popularno

Domov