Ganljivo

Vsak dan je videval žalostno žensko, ki je hodila mimo njegove garaže. Odločil se je, da spregovori z njo in to je bilo nekaj izjemnega!

To so zgodbe, ki vam povrnejo upanje v človeštvo.

Američan Richard Newberry je res dober človek. Ima svojo garažo. Popravlja avtomobile. V zadnjem mesecu dni je videl prav vsako žensko, ki je šla mimo njegovega delovnega mesta. Tega dne, je ženska, ki je šla mimo, jokala.

Odločil se je, da bo govoril z njo. Na prvi pogled Richard ne izgleda mehkega srca, ampak to je dokaz, da videz lahko vara. Videl je Ernestino Nunez jokati in se odločil, da bo govoril z njo. Ženska je bila v zelo slabem stanju. Izkazalo se je, da je Ernestina pešačila vsak dan 1,5 km v bližnjo šolo, kjer je delala kot  gospodinja.

 

Upala je, da bo zaslužila dovolj, da bi lahko pomagala svojim vnučkom in sinovi ženi. Ernestinin sin Daniel je bil vojak. Ko se je vrnil iz misije si ni mogel opomoči. Trpel je za post travmatičnim stresom.

 

Kljub temu vojak ni dobil dovolj pomoči… Daniel ni bil kos problemu zato je naredil samomor. Zapustil je svojo ženo in otroke. Ko je Richard spoznal zgodbo neznanke s katero sta postala prijatelja se je odločil, da ji bo pomagal.

Začela sta govoriti vsak dan. Ernestina je bila popolnoma na tleh, sama in utrujena, zakopana v probleme.

 

Richard je starki kupil avtomobil, da ji ne bo potrebno hoditi v službo peš, prav tako pa bo avtomobil v pomoč tudi ženi mrtvega sina. Prečudovit človek kajne? Ko ga je vprašala zakaj ji pomaga, ji je odgovoril, da je tudi sam imel težko preteklost. Bil je celo v zaporu, živel na ulicah. Zdaj ima prečudovito družino in službo, ki jo ima rad. Res prelepa gesta tega moškega…

DELITE zgodbo naprej!

.

 

Click to comment

popularno

To Top