Zanimivo

ZALJUBIL SE JE V LASTNO HČI: “Otroci, vaša sestra vam je sedaj mačeha”!

Ko je dopolnila 18 let, je odšla živet k s svojim biološkim staršem, tri mesece po tem pa se je z očetom zaljubila. Nedavno sta dobila otroka.

Steven Pladl (42) in njegova hči Katie (20) iz ameriške zvezne države Virginije sta bila pridržana zaradi incesta. »Zaljubljenca« je prijavila Pladlova nekdanja žena, potem ko je hči celo zanosila.

Katie sta mati in oče po rojstvu dala v posvojitev, ko pa je dopolnila 18 let, se je odločila, da ju poišče. To ji je prek spletnih omrežij kmalu tudi uspelo, pred dvema letoma pa se je k njima preselila.

Tri mesece po njenem prihodu sta se mati in oče ločila, mati pa se je kmalu zglasila na policiji, saj je zadnji dan njunega skupnega življenja Steven prespal pri hčeri v sobi.

Par ima poleg Katie še dva otroka, prav ta dva pa sta mater obvestila, da njun oče s starejšo sestro pričakuje otroka. Njima je dejal, da lahko odslej Katie kličeta kar ‘mačeha’.

Katie je rodila oktobra lani, en mesec kasneje pa ju je prijela policija. Steven je sedaj že na prostosti, saj je plačal varščino, Katie pa je po poročanju portala The Daily Mail še vedno za rešetkami. Kje točno je njun otrok, oblasti niso razkrile.

Po zakonu Virginie se incest kaznuje z od enega do petih let zapora in denarno kaznijo do 2.500 dolarjev.

VIR: magazin.ba

Komentiraj


Popularno

Domov