Zanimivo

Zapustil je dekle, njeno maščevanje pa je bilo brutalno: Poglej, kaj je storila z njegovim Mercedesom!

Punca se je odločila, da se bo maščevala fantu, tako da je parkirala njegov Mercedes S400 hibrid na dno bazena!

Guy Gentile je prekinil zvezo z dekletom Christine Kuchma, modelom ruskih korenin, med večerjo v restavraciji, ko je ga je prosila 50.000 ameriških dolarjev za zagon marketinške agencije.

“Rekel sem ji:” Veš kaj? Naletela si na napačnega. Če meniš, da si našla nekoga, ki ti bo dajal denar za nič, potem si naletela na napačnega, “je dejal Gentile za New York Post.

Presenečena nad njegovim odzivom, mu je Kuchma na večerji zlila skodelico vročega čaja v obraz in zapustila restavracijo.

Gentile pravi, da je od nje prejel SMS: “Lažnivec! Rekel si mi, da mi boš pomagal začeti posel. To so tvoje besede. Zdaj hočeš biti investitor? No dobro investitor, na dvorišču za hišo vas pričakuje presenečenje in začnite s to investicijsko idejo. ”

Ko je prišel naslednje jutro domov, je našel svojega Mercedesa S400 hybrid na dnu bazena. “Moje srce je zastalo, ker sem mislil, da je ona notri! Tisti čas mi ni bilo do avtomobila, “je dejal. Gentilna.

“Toda po tem, ko sem spoznal, da je ni v avtu, sem bil jezen, da je po vsem tem kar sem naredil za njo, storila to”, je dodal.

Primer je prijavil policiji, da so izvlekli avto, pa je bilo potrebno več kot štiri ure.

“Res sem ljubil to dekle in bi se poročil z njo, vendar je šla predaleč,” je sklenil ta nesrečni mladenič.

Komentiraj


Popularno

Domov