Recepti

Zaradi tega, bi morali lulati pod tušem! Okolje vam bo hvaležno!

Ponavadi nas je sram, govoriti o takih rečeh.

Pogosto pomislimo, da je lulati pod tušem nekaj grdega, ampak ste vedeli, da prinaša tudi dobre stvari? Urin ni le sterilen in brez strupov, urin je tudi dober za naše zdravje. Za vas imamo nekaj stvari, ki vam bodo pomagale razumeti, zakaj je urin v bistvu dober.

 

1. Lulanje pod tušem – Ko nekomu povemo, da smo se populali med tuširanjem, nam pogosto vrne s čudnim pogledom. Ko se polulamo pod tušem, porabimo enako količino vode, kot pri umivanju našega telesa. Ni nam potrebno iti lulat na WC in s tem prihranimo že 15 litrov vode. Izračunajte si, koliko vode bi prihranili, če bi vsak od nas lulal med tušem…

2. Razkuži naše rane – Dobro ste prebrali. Če imate svežo rano na vaši koži, vam jo bo urin razkužil pa tudi zmanjšal bolečino. Uporabite lahko urin tudi druge osebe, čeprav se sliši še tako grozno.

 

 

3. Očisti kožo – Imate luskavico in druge podobne kožne bolezni? Urin bo očistil vašo kožo, resda vam vaša bolezen ne bo izginila, zagotovo pa se bo za kratek čas občutno zmanjšala.

4. Glivice – Nanesite si urin s kakšno vato ali gazo na območje glivic. Najboljše je pustiti čez noč. Rezultati bodo vidni v nekaj dneh. Resda boste nekaj dni priča grdemu vonju, zagotovo pa vam bo še kako v pomoč.

Komentiraj


Popularno

Domov