Recepti

Zdravniki vam ne bodo povedali, da soda bikarbona zdravi raka in še marsikaj drugega, samo zato, da bi farmaciji dvignili prihodke!

Že vnaprej bi vas radi opozorili, da vsak človeški organizem deluje drugače.

Pred zdravljenjem težkih bolezni na alternativne načine, se je pametno najprej posvetovati s strokovnjaki, ki vam bodo lahko svetovali, kako se zadeve lotiti na pravi način.

Soda bikarbona je prašek, ki na telo deluje alkalno, kar po mnenju mnogih študij deluje kot strup za rakaste celice. Če pobrskate po spletu lahko najdete veliko zgodbic, o zdravljenju s sodo bikarbono, nekatere so potrdili tudi strokovnjaki.

Težka bolezen, kot je rak, se ponavadi zdravi s kemoterapijo, ki uniči tako zdrave kot bolne celice, imunski sistem se zelo oslabi.

Največji teoretiki zarote pravijo, da farmacija in zdravniki prikrivajo naravna zdravila, ki jih imate verjetno kar v domači kuhinji, z namenom, da bi čimveč zaslužili.

Ljudje so se začeli zdraviti z alternativnimi metodami, med njimi je tudi soda bikarbona in izvleček konopljinega olja, kateri pa je zelo drag, saj zadeva ni legalna.

Dve leti nazaj, je zdravnik iz univerze v Arizoni Mark Pagel, dobil 2 milijona sredstev od nacionalnega zdravstvenega inštituta, da bi študiral učinkovitost sode bikarbone na prsnega raka.

Njegova študija je pokazala, da soda bikarbona zvišuje alkalnost na površju tumorja brez da bi vplivala na zdrave celice. Študijo je sprejelo več zdravnikov, med njimi je bil tudi Julian Whitaker, ki je že poskušal s sodo bikarbono in prišel do želenih rezultatov na njegovih pacientih.

Ustvaril je Whitakerjev protokol v katerem uporablja dve žlički sode bikarbone pomešane v dva kozarca vode skupaj z medom.

Trikrat na dan naj bi po njegovem poročanju bilo dovolj, da premagamo tole zlobno bolezen.

To pa ni edina dobra lastnost sode bikarbone.

Več let nazaj, so ljudje začeli uporabljati sodo bikarbono za zdravljenje jeter in ledvic prav tako pa tudi diabetis.

Soda bikarbona Solvay je kemijsko povsem čist natrijev hidrogenkarbonat, katerega izjemna čistost je rezultat originalnega proizvodnega procesa, ki ga je v drugi polovici 19. stoletja iznašel belgijski kemik Ernest Solvay.

Soda torej drastično poveča alkalnost oziroma bazičnost organizma, kar dovaja v rakave celice več kisika, kot ga lahko sprejmejo. Rakave celice ne morejo preživeti z velikimi količinami kisika v krvi, raziskave pa so pokazale, da soda bikarbona resnično dobro uravnava pH vrednost celic v našem telesu.

Delimo te ugotovitve naprej, morda pa boste komu lahko pomagali premagati zahrbtno bolezen. Še enkrat pa opozarjamo, da se pred zdravljenjem s takimi metodami, posvetujete s svojim zdravnikom.

Komentiraj


Popularno

Domov