Recepti

Zeleni napitek, ki topi kilograme in čisti strupe iz telesa!

S pomočjo tega napitka se bo vašemu organizmu uspelo otresti odvečnih toksinov. Uvrstite ga v svojo prehrano in rezultati bodo hitro vidni.

Ko je pod vprašanjem razstrupljanje telesa, obstaja veliko načinov, ki vam pri tem lahko pomaga. Po uživanju tega, doma narejenega napitka, se boste počutili bolje, očistili boste svoja jetra in se otresli kakšnega odvečnega kilograma. Preberite kako lahko to storite s pomočjo samo petih sestavin.

Kadar je organizem poln toksinov, jetra veliko težje pravilno funkcionirajo. Zaradi tega je hujšanje veliko počasnejše, rejenje pa hitrejše.

Ljudje se v večini ne zavedajo da so jetra eden izmed glavnih faktorjev pri vprašanju hujšanja. Prav zaradi tega velikok ljudi ne more shujšati, čeprav se zelo trudijo.

Če ste med tistimi, ki bi se radi znebili kakšnega odvečnega kilograma, pa se ne morete, urstite ta napitek v svojo prehrano. Napitek naj bi se užival trikrat dnevno tri dni.

V teku teh treh dni se izogibajte težkim obrokom in jejte zdravo, s tem boste olajšali proces razstrupljanja telesa.

Sestavine:

3 limone

1 skodelica nasekljanega peteršilja

5 stebel zelene

6 skodelic vode

1 ingver

Priprava:

V mešalnik “sekljalnik” vstavite limonin sok, peteršilj, zeleno in očiščen ingver. Dobro sesekljajte “zmiksajte”, poted dodajte vodo in ponovno zmešate.

Uporaba:

Pijte kozarec tega napitka trikrat dnevno pred obrokom, tri dni, nato naredite pavzo en teden in proces ponovite.

Vse informacije so vzete iz blogov o zdravem življenju in domačih naravnih napitkih. Članek je zgolj informativne narave!

Click to comment

popularno

To Top

 

.